Dobrodošli u SWEATTHAT!
Slobodno razgledajte, sigurni smo da ćete naći nešto što vas zanima ????! A ako tražite odgovor, postavite pitanje…
FACEBOOK PREMIUM
Postani članom naše zatvorene FB grupe
Top

U svijetu u kakvom živimo, najpametnije uloženo vrijeme je ono u kojem se bavimo sobom. I to na svim frontama. Moramo biti zdravi – fizički i psihički, ali i mentalno spremni za sve izazove. Zato je SweatThat by Sanja Žuljević koncept koji će vas izbiti iz cipela, okrenuti naopako i vratiti na mjesto kao novu osobu. Obuhvaća programe treninga, programe prehrane, zdrave recepte, mentalne treninge, vizualizacije,  meditacije mnoštvo korisnih informacija koje se kontinuirano nadograđuju, upute te audio i video zapise koji vam pomažu u osobnom, mentalnom i fizičkom razvoju.

SWEATTHAT je zaista jedinstveni fitness koncept, multidisciplinaran i holistički. To je zapravo kao Netflix za treninge i rad na sebi! Zato je zaista bitno da pratite baš sve što smo za vas pripremili, jer je svaki klik ovdje s razlogom i namijenjen je da djeluje u sinergiji s ostalim dijelovima programa.  Nije stvar samo u fizičkom znojenju, već i onom mentalnom, ali i emotivnom.

Da, možda ćemo vas koji put i rasplakati, ali smo i rame i za plakanje :). Pratimo vas u FB grupi:  pitajte, dijelite, raspravljajte… tu smo da Vam pružimo odgovore!

SRETNO!

TRENINZI

Za vas smo ovdje pripremili čak 12 programa treninga namijenjenih onima koji mrze vježbati kao i onima koji to obožavaju, onima koji nikad nisu kao i onima koji ne mogu živjeti bez! Možete ih birati i prema trajanju, tipu ili rekviziti. Pomoći će vam pri gubitku kilograma, ali i toniziranju i definiciji za one koji ne moraju gubiti kilograme. SweatThat Treninzi su zapravo  100 u 1 alat, ali bez seta noževa na poklon!  Naš najnoviji adut  je  RECHARGE program koji obuhvaća osnove yoge, plesa, boxa i funkcionalnog treninga, a  napravljen je za sve koji se iz bilo kojeg razloga ponovno vraćaju u formu, nikad nisu ni bili u formi ili žele malo laganiji program u ovom trenutku. Svi treninzi snimljeni su promišljeno te pri njihovom stvaranju nitko nije ozlijeđen.

Naša baza već broji gotovo 100 različitih treninga, a novi se kontinuirano proizvode!

TRENIRAJ!

KUHARICE

Za vas smo pripremili 8 različitih kuharica s pripadajućih više od 290 zdravih recepata, a svi se sastoje od savršeno izbalansiranih 5 obroka u danu.

Ne brinite, to što su zdravi ne znači da nemaju umami. Među našim receptima nalaze se i alkohola pića, francuska salata, kolači i puuuuuno zanimljivosti.

Planovi su napravljeni na bazi 7 ili 14 dana i preporučujemo da ih isprobate što više i što preciznije moguće :).

JEDI!

MENTALNI TRENING

Konačno smo dočekali da rad na sebi postane termin koji nije tabu, nego dio mainstream dijaloga.

Mentalni Trening™ je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

MT predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.Cilj je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

Radi se o jednostavnim vježbama koje vam neće uzeti puno vremena, a učinit će razliku koju ćete itekako primijetiti.

živi!

TUTORIAL

Serija videa pod nazivom “TUTORIAL” svojevrsni je vodič kroz vašu galaksiju promjene. Napravljeni su kao niz predavanja u kojima vas Sanja vodi, savjetuje i podsjeća na niz detalja, poznatih i manje poznatih činjenica te gomilu korisnih informacija odabranih da vam olakšaju promjenu i stjecanje novih navika.

Snimljeni su kao INTEGRALNI dio programa MetaLIVE!, ali možete ih pratiti samostalno bez obzira koji od naših programa treninga odlučite pratiti, jer se radi o univerzalnim informacijama, koje vjerujte nam, ne želite propustiti!

INFORMIRAJ SE!

MEDITACIJE DISANJEM

Riječ je o vođenom disanju kojeg prati vođena meditacija i zaista je sjajan alat za početi i završiti dan. Pomoći će vam u pronalaženju sebe i usprisutniti ti vas na vrlo jednostavan, a ipak intenzivan način.

Ove meditacije idealne su za sve koji još uvijek strepe pri pomisli na isto, ali i za one koji su s meditiranjem na ti. Pružit će vam nezaboravno iskustvo. Takvo iskustvo koje želite neprestano ponavljati!

DIŠI!

VIZUALIZACIJE

Vizualizacija ili zamišljanje se opisuje kao iskustvo koje imitira stvarno iskustvo te uključuje uporabu različitih osjeta (vid, sluh, njuh, kožne osjete, kinestetičke osjete…). Pritom je važno napomenuti da je osoba prilikom vizualizacije budna i svjesna, po čemu se ona i razlikuje od snova.

Razlozi za korištenje vizualizacija mogu biti motiviranje, mijenjanje misli i osjećaja koji se javljaju te reguliranje fizioloških odgovora organizma.

VIZUALIZIRAJ!