Dobrodošli u SWEATTHAT!
Slobodno razgledajte, sigurni smo da ćete naći nešto što vas zanima ????! A ako tražite odgovor, postavite pitanje…
FACEBOOK PREMIUM
Postani članom naše zatvorene FB grupe
Top

Uvjeti poslovanja

Općenito

SweatThat brand sa svim pripadajućim autorskim medijskim, internetskim video, audio  i digitalnim sadržajima, aktivnostima te pružanjem usluga uživo po vlastitim programima, u potpunosti je u vlasništvu tvrtke Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević , Meštrovićevo šetalište 14, 21 000 Split, OIB 73643577348 nadalje u tekstu Tvrtka.

Za sve navedeno u odnosu na treće osobe, dalje u tekstu Korisnici, Tvrtka je isključivi nositelj svih autorskih prava na svim programima i sadržajima koji se odvijaju na svim kanalima djelovanja branda SweatThat , osim ako je naznačeno drugačije, odnosno ako je neki program naznačen kao gostujući. Kanali djelovanja jest online distribucija sadržaja te pružanje usluga odnosno rad sa korisnicima uživo, nadalje u tekstu provođenje Programa.

Pod rad branda SweatThat smatra se distribucija audio, video, digitalnog, medijskog sadržaja na službenoj internetskoj stranici branda nadalje u tekstu Stranica, na web adresi https://sweatthat.com/ te pružanje usluga i rad sa Korisnicima uživo u vidu sportskih treninga po svojim, specijalnim programima branda na koje Tvrtka također polaže sva autorska prava. Korisnici tog tipa Usluge odgovaraju za svako vrijeđanje autorskih prava Tvrtke, kao što je npr. neovlašteno provođenje programa Tvrtke na nekom drugom mjestu bez znanja i pristanka Tvrtke.

Podaci  o firmi po ovome:

Ovi uvjeti i pravakorištenja definiraju način, prava i uvjete korištenja internet stranica https://sweatthat.com/  (u daljnjem tekstu: Stranica) od strane posjetitelja. Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević , Meštrovićevo šetalište 14, 21 000 Split, OIB 73643577348 (u daljnjem tekstu: Tvrtka) je vlasnik Stranice.

Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević

Meštrovićevo šetalište 14

21 000 Split

OIB:  73643577348

Adresa elektroničke pošte: info@sweatthat.com

Radno vrijeme telefonskih operatera je radnim danom od 10:00 do 17:00. 

Vikendom i blagdanima korisnička podrška dostupna isključivo putem e-maila: info@sweatthat.com

Radno vrijeme internet trgovine https://sweatthat.com/ je svaki dan od 0 -24h

Tvrtka upisana u obrtnički registar RH.

Račun u Erste&Steiermarkische Bank d.d.
IBAN: HR0524020061140543883
SWIFT CODE: ESBCHR22

MB: 98757407

OIB: 73643577348

 

SADRŽAJ

Žubor fit d.o.o.  zadržava u svakom trenutku pravo mijenjanja i ažuriranja Stranice https://sweatthat.com/nadalje u tekstu Stranica, te sadržaja na Stranici  kao i izmjena i dopuna Uvjeta i prava korištenja Stranice bezpotrebe obavještavanja stalnih, privremenih ili novih korisnika i/iliposjetitelja. Posjetitelji bi stoga trebali periodički provjeravati Uvjete i prava korištenja. Korištenjem Stranice nakon eventualnihizmjena i/ili dopuna prihvaćate ih bez obzira da li ste s njima upoznati iline.

 

PRUŽANJE USLUGA I PROVOĐENJE PROGRAMA UŽIVO

Tvrtka može sprovoditi autorske ili druge dozvoljene Programe u vidu sportskih treninga, nadalje Programe sa klijentim uživo, nadalje u tekstu Korisnicima. Korisnik programa postaje svaka osoba koja je odabrala te plaćanjem potvrdila sudjelovanje u Programu. Zbog ograničenog broja mjesta, Program se mora prvo rezervirati, a tek nakon potvrde Tvrtke, može se izvršiti plaćanje. Tvrtka zadržava pravo kreiranja grupa prema vlastitom odabiru sukladno fizičkoj spremi i ostalim uvjetima Korisnika. Svi programi provode se na lokacijama odabrnaim od strane Tvrtke. Trajanje Programa određeno je i komunicirano u aktualnoj ponudi Tvrtke,  a plaćanje je prije početka programa u cijelosti ili na rate. Termine provođenja Programa određuje Tvrtka te je o tome dužna obavijestiti Korisnike telefonski ili putem e-maila. Tvrtka zadržava pravo kreiranje liste čekanja u slučaju velikog broja potencijalnih Korisnika kao i odlučivanja tko će sudjelovati u samom programu. Tvrtka će o tome mailom ili telefonski obavijestiti Korisnike o statusu na Listi čekanja. Također Tvrtka može, zbog nedoličnog ponašanja, nepoštivanja programa te ne pridržavanja jasnih uputa, isključiti Korisnika u bilo kojem trenutku i nije mu obavezna vratiti novac. Korisnik će sa svim pravilima biti upoznat usmeno i pismeno kao i sa mogućnosti isključivanja iz Programa u slučaju navedenog. Tvrtka zadržava pravo izmjene termina provođenja Programa te će o tome obavijestiti Korisnike najmanje 7 dana prije.  Izmjena termina ne obavezuje Tvrtku da Korisniku vrati novac ukoliko Korisniku novi termini ne odgovaraju. Ukoliko korisnik želi odustati od Programa a za to nema opravdan razlog, Tvrtka mu nije dužna vratiti novac ukoliko je sudjelovao na više od jednom treningu. Tvrtka zadržava pravo procjene odustajanja Korisnika te će mu u slučaju opravdanosti vratiti dio ili ukupan iznos novca, ovisno o periodu sudjelovanja u programu.

 

ODGOVORNOST

Odgovornost Tko hoda ne trči , vl. Sanja Žuljević je ograničena do vrijednosti kupljenog medijskog/digitalnog sadržaja u trenutku plaćanja. Tko hoda ne trči, vl. Sanja Žuljević  ne preuzima odgovornost niti će biti odgovorna za bilo kakve  štete prouzročene samim sadržajem ili pruženim uslugama kao i  ili savjetima/informacijama/podacima prikazanimna na https://sweatthat.com/, Tko hoda ne trči, vl. Sanja Žuljević.  nije odgovorna za bilo kakvu pogrešku u tekstu, slici, linkovima ili bilo kojem drugom djelu sadržaja ili usluge. Cjelokupan sadržaj https://sweatthat.com/  je prikazan u najboljoj namjeri, ali Tko hoda ne trči, vl. Sanja Žuljević. ostavlja mogućnost nenamjerne pogreške i ovime upozorava korisnike da to imaju u vidu, a korisnici korištenjem https://sweatthat.com/ te svega navedenoga na njoj kao i samom pružanju usluge prihvaćaju takvu mogućnost. SweatThat.com NIJE OVLAŠTENA ZDRAVSTVENA USTANOVA, te se savjeti na stranici ne mogu smatrati nadopunom ili zamjenom za profesionalnu zdravstvenu pomoć i skrb.

Svako korištenje fitness programa u vlasništvu Tko hoda ne trči, vl. Sanja Žuljević., bilo da je riječ o ONLINE programu dostupnom na stranicama SweatThat.com ili o programu UŽIVO, HEALTH COACHINGU programu, RETREAT-u ili bilo kojem drugom u organizaciji Tko hoda ne trči, vl. Sanja Žuljević isključivo je na vlastitu odgovornost, te Tko hoda ne trči, vl. Sanja Žuljević ne snosi nikakve posljedice na zdravlje nastale tijekom ili nakon korištenja programa. Prije pristupanja svakom programu potrebno je konzultirati se s liječnikom.

 

AUTORSKA PRAVA

Sav materijal koji uključuje tekstove, slike, ilustracije, animacije, logo, audio i video sadržaj i druge nespomenute dijelove sadržaja i usluge https://sweatthat.com/ su vlasništvo Tko hoda ne trči, vl. Sanja Žuljević. Tvrtka  ima i  zadržava pravo korištenja. Nije dozvoljeno njihovo kopiranje, citiranje,presnimavanje, objavljivanje, distribuiranje, nedozvoljeno provođenje  ili bilo koji drugi način korištenja i provođenja istog bez dopuštenja Tko hoda ne trči, vl. Sanja Žuljević., a u skladu sa Zakonom o intelektualnom vlasništvu.

 

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem i korištenjem Stranica prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Ukoliko Korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail Tko hoda ne trči, vl. Sanja Žuljević nije dužna na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz distibuciju sadržaja, narudžbu, dostavu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.

 

UVJETI KUPOVINE

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, primanja usluge, pregled distribuiranog medijskog sadržaja,  isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) Sadržaja, Programa i Usluga ponuđenih na ovim stranicama je Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević , Meštrovićevo šetalište 14, 21 000 Split, OIB 73643577348, a Kupac robe je Posjetitelj odnosno Korisnik internet trgovine koji odabere barem jedan Proizvod, Uslugu, Sadržaj ili Program, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Sve cijene su izražene u eurima i ne uključuju PDV jer obveznik nije u sustavu PDV-a.

 

NARUČIVANJE

Naručivanje robe, medijskog/digitalnog sadržaja te pružanja usluga,  moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Sve prethodno navedeno, se naručuje elektronskim obrascem na web stranici https://sweatthat.com/ . Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će pismenim putem obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, bit će obaviješten telefonskim putem ukoliko je naveden ispravan i aktivan telefonski broj.

 

PLAĆANJE

Naručene artikle, medijski/digitalni sadržaj te pružanje usluga s troškovima dostave Kupac će Prodavatelju platiti kreditnom ili debitnom karticom, na osnovi Kupčeve narudžbe. Plaćanje je moguće jednokratno i na rate.

Izjava o sigurnosti u slučaju plaćanja kreditnim karticama

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom sa 128-bitnom enkripcijom podataka koju osigurava SSL certifikat izdan od RapidSSL CA. Autorizacija i naplata kreditnih kartica izvršava se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

 

POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

 

POVRAT/REKLAMACIJE

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu tvrtke Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević , Meštrovićevo šetalište 14, 21 000 Split, OIB 73643577348 za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i tvrtke Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević , Meštrovićevo šetalište 14, 21 000 Split, OIB 73643577348, a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda ili usluge putem https://sweatthat.com/ uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega te Interneta.

Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu Tvrtke  na jedan od sljedećih načina:

 1. odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao registrirani korisnik https://sweatthat.com/web shopa,
 2. odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao gost korisnik https://sweatthat.com/web shopa,
 3. odabirom gotovinskog plaćanja uplatom na IBAN Tko hoda ne trči, vl. Sanja Žuljević

a) U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka.

b) Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za jednu osobu i nije dozvoljeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama. Korisnik je obvezan čuvati podatke o svojoj sigurnosnoj zaporci i korisničkom računu. Nije dozvoljena uporaba tuđe registracije ili korisničkog računa.

c) Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, Tvrtka  zadržava pravo, prema slobodnoj ocjeni, ugasiti registraciju ili korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

d) Registracijom (koja uključuje plaćanje usluge) smatra se da je sklopljen Ugovor između Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević ,   i korisnika kao kupca.

e) Ugovor stupa na snagu po izvršenoj registraciji korisnika, odnosno od dana kada korisnik prihvati ponudu za sklapanje takvog Ugovora.

f) Prije sklapanja Ugovora, korisnik potvrđuje da prihvaća ove Uvjete kupnje koji ujedno čine predugovornu obavijest iz članka 57. Zakona o zaštiti potrošača,kojima ga se obavještava o pravu na jednostrani raskid Ugovora te kojima se korisniku dostavlja obrazac za jednostrani raskid ugovora. Po sklapanju Ugovora, korisniku se dostavlja potvrda o sklopljenom ugovoru.

g) Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga.

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora te zatražiti povrat novca, mora obavijestiti Tvrtku o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na ime firme adresa i oib)) ili elektroničkom poštom na info@sweatthat.com , u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora. Obrazac za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi na ovom linku.

Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora i povrat sredstava ako je: 

 1. ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako usluga bude u potpunosti ispunjena.
 2. predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja trgovca, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava potrošača na jednostrani raskid ugovora
 3. predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču
 4. predmet ugovora isporuka digitalnog sadržaja  (online programi) koji nije isporučen na tjelesnom mediju ako je ispunjenje ugovora započelo uz prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će time izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora ( klikom na prihvaćanje ovdje navedenih uvjeta)
 5. predmet ugovora pružanje usluga Programa UŽIVO. Ako je ispunjenje započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ukoliko odradi prvi (probni) trening. Ovdje Trgovac zadržava sva prava svoje procjene opravdanosti razloga odustajanja potrošača od usluge, te na temelju toga može ili ne mora potrošaču ponuditi djelomičnu kompenzaciju u vidu svojih usluga u određenom vremenskom periodu, ali ne i u vidu povrata financijskih sredstava. Ovdje navedeno je diskrecijska odluka Trgovca.
 6. proglašena izvanredna situacija u zemlji i/ili izvanredne mjere Vlade RH koje ograničavaju Trgovca u pružanju usluge koju je prodao
 7. je promijenjena lokacija održavanja programa ili uvjeti održavanja programa kao posljedica posebnih situacija i mjera Vlade RH ( npr. COVID – 19)
 8. predmet ugovora SweatThat PREMIUM pretplata budući da korištenje nastupa odmah po kupovini i količina korištenja je neregulirana i neograničena

Ponavljajuća pretplata

Vaša pretplata na SweatThat.com, koja može početi s besplatnim probnim periodom, nastavit će se iz tjedna u tjedan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu, kvartalno ili polugodišnje i obnavljat će se svakim razdobljem obnove ovisno o opciju pretplate koju odaberete osim ako i dok ne otkažete svoju pretplatu ili je ne prekinemo. Morate imati pristup internetu i pružiti nam trenutni, važeći, prihvaćeni način plaćanja (kao takav se s vremena na vrijeme može ažurirati, “Način plaćanja”) da biste koristili uslugu SweatThat.com. Otkazati svoju pretplatu prije nego što se obnovi svaki rok plaćanja (mjesečno, tromjesečno, polugodišnje , godišnje ili kako je navedeno u uvjetima proizvoda) kako biste izbjegli naplatu sljedećih naknada za obnovu pretplate.

 

Različite pretplate

Možemo ponuditi brojne planove pretplate, uključujući posebne promotivne planove ili pretplate s različitim uvjetima i ograničenjima. Svi uvjeti koji se bitno razlikuju od onih opisanih u ovim Uvjetima korištenja bit će objavljeni prilikom vaše prijave ili u drugim komunikacijskim sadržajima koji su vam dostupni. Konkretne pojedinosti o svojoj pretplati na SweatThat.com možete pronaći tako da posjetite našu web stranicu i kliknete na vezu “Vaš račun”. Zadržavamo pravo izmjene, ukidanja ili na drugi način izmijeniti naše ponuđene planove pretplate.

 

Naplata

Pokretanjem vaše pretplate na SweatThat.com i pružanjem ili određivanjem načina plaćanja, ovlašćujete nas da vam naplaćujemo naknadu za pretplatu po tadašnjoj trenutnoj stopi na redovnoj osnovi na temelju odabranog razdoblja obnove. Prihvaćate da se iznos koji se naplaćuje za svako razdoblje obnove može razlikovati iz razloga koji mogu uključivati ​​različite iznose zbog promotivnih ponuda, uključujući iskorištavanje darovne kartice i promotivnog koda, i/ili promjenu ili dodavanje plana, te nas ovlašćujete da naplatimo vaš način plaćanja za takve različite iznose, koji se mogu naplatiti na temelju odabranog plana obnove.

 

Promjene cijena

Zadržavamo pravo prilagođavanja cijena za našu uslugu ili bilo koju njenu komponentu na bilo koji način i u bilo koje vrijeme prema vlastitom i apsolutnom nahođenju. Osim ako je drugačije izričito navedeno u ovim Uvjetima poslovanja, sve promjene cijene vaše usluge stupit će na snagu nakon obavijesti putem e-pošte.

 

Ciklus naplate

Naknada za pretplatu za našu uslugu bit će naplaćena na početku plaćenog dijela vaše pretplate i svaki mjesec, 3 mjeseca, 6 mjeseci, 12 mjeseci ili drugo odabrano razdoblje nakon toga, osim ako i dok ne otkažete svoju pretplatu. Automatski teretimo Vaš račun svaki mjesec, 3 mjeseca, 6 mjeseci, 12 mjeseci ili drugo odabrano razdoblje na kalendarski dan koji odgovara početku vaše pretplate. Naknade za pretplatu se u cijelosti zarađuju po uplati. Zadržavamo pravo promjene vremena naše naplate, posebno, kako je navedeno u nastavku, ako vaš način plaćanja nije uspješno podmiren. U slučaju da je vaša pretplata počela na dan koji nije sadržan u određenom mjesecu, možemo naplatiti vaš način plaćanja na dan u primjenjivom mjesecu ili neki drugi dan koji smatramo prikladnim. Na primjer, ako ste pokrenuli svoju pretplatu na SweatThat.com ili postali član koji plaća 31. siječnja, vaš sljedeći datum plaćanja vjerojatno će biti 28. veljače, a vaš način plaćanja bit će naplaćen na taj datum. Vaš datum obnove može se promijeniti zbog promjena u vašoj pretplati. Posjetite “Profil” kako biste vidjeli datum početka sljedećeg razdoblja obnove. Kako se koristi u ovim Uvjetima poslovanja, “naplata” će označavati naplatu, zaduženje ili drugo odobrenje plaćanja, prema potrebi, prema vašem načinu plaćanja. Osim ako nije drugačije navedeno, mjesec ili mjesečno odnosi se na vaš ciklus naplate.

 

Nema povrata za pretplate

PLAĆANJA SU NEPOVRATNA I NEMA POVRATA NI KREDITA ZA DJELOMIČNO KORIŠTENA RAZDOBLJA. Međutim, nakon svakog otkazivanja, i dalje ćete imati pristup usluzi do kraja trenutačnog razdoblja naplate. U bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga možemo osigurati povrat novca, popust ili drugu naknadu nekim ili svim našim članovima (“krediti”). Iznos i oblik takvih kredita, kao i odluka o njihovom odobravanju, su po našem isključivom i apsolutnom nahođenju. Davanje kredita u jednom slučaju ne daje vam pravo na kredite u budućnosti za slične slučajeve, niti nas obvezuje da ubuduće, pod bilo kojim okolnostima, osiguravamo kredite.

 

Načini plaćanja

Ako plaćanje nije uspješno podmireno, zbog isteka, nedovoljnih sredstava ili na neki drugi način, a vi ne uredite svoje podatke o načinu plaćanja ili ne otkažete svoj račun, ostajete odgovorni za sve nenaplaćene iznose i ovlastite nas da biste nastavili s naplatom načina plaćanja, budući da se može ažurirati. To može dovesti do promjene datuma naplate plaćanja.

 

Otkazivanje

Svoju pretplatu na SweatThat.com možete otkazati u bilo kojem trenutku i nastavit ćete imati pristup usluzi SweatThat.com do kraja mjesečnog razdoblja naplate. NE DAJEMO POVRATAK NI KREDITE ZA BILO KAKVA PRETPLATNA RAZDOBLJA DJELOMIČNOG TERMINA ILI NEGLEDANE VIDEO SADRŽAJE. Za otkazivanje idite na stranicu “PROFIL” na našoj web stranici i slijedite upute za otkazivanje. Ako otkažete svoju pretplatu, vaš će se račun automatski zatvoriti na kraju vašeg trenutačnog razdoblja naplate. Da biste vidjeli kada će se vaš račun zatvoriti, kliknite na „Profil“.

 

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem stranica https://sweatthat.com/ Vi  komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

 

IZMJENA UVJETA KUPOVINE

Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević  zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine.

 

PITANJA I SUGESTIJE

Imate li kakvih pitanja ili prijedloga, molimo kontaktirajte nas na:
e-mail: info@sweatthat.com

 

NAČIN PODNOŠENJA PRIGOVORA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača obavještavamo kupce da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na e-mail adresu: mail  adresa . Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Ovdje je i link na EU platformu za online rješavanje sporova (ORS): https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage,

 

JAMSTVO PRIVATNOSTI

Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.
Svi djelatnici Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević  i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li i li ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević , čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević  kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu ponude i objašnjenja pružanja usluga Programa, obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Internet trgovine.
Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević jamči da osobni podaci korisnika Web trgovine https://sweatthat.com/ neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.
Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević  može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

 

PRAVNE ODREDBE

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević,  te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – Internet trgovina. Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba. Transakcije plaćanja kreditnim/debitnim karticama obavljaju se preko WSPay usluge. WSPay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.
ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između WSPay i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem vatrozida (firewalla). Kod MasterCarda i Visa kartica primjenjuje se 3D Secure program sigurne kupnje, globalni standard za autentifikaciju kupaca prilikom on line kupovine.
Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević  ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Internet trgovine ili propusta djelatnika Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević. Ulažemo razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na internet stranicama. Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević  se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte nas na email info@sweatthat.com . U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl, ili povrat novca u punom iznosu. Zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.
Registracijom na ovim Internet stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate Uvjete korištenja internet trgovine https://sweatthat.com/.

Pravila zaštite osobnih podataka na internet stranicama Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević.

Želimo naglasiti da posjetom našim web stranicama svi Vaši osobni podaci ostaju povjerljivi, osim ako ih svojom voljom ne želite otkriti.

Prikupljamo samo one osobne podatke koje nam dobrovoljno dostavite i samo za svrhe navedene u ovim pravilima zaštite osobnih podataka. Ne zahtijevamo od Vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na naše stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama. Prilikom prikupljanja osobnih podataka obvezujemo se poštovati odredbe pozitivnih propisa vezanih na zaštitu osobnih podataka.Molimo Vas pročitajte sve informacije u nastavku i ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s našim pravilima zaštite osobnih podataka ili želite s nama podijeliti svoja iskustva na ovoj web stranici, javite nam na e-mail info@sweatthat.com. Ako ste maloljetni, ne šaljite nam svoje osobne podatke, potrebna je pisana suglasnost Vaših roditelja, staratelja ili zakonskih skrbnika.

 

1. OPĆENITO

Kada koristite web stranicu https://sweatthat.com/ (u daljnjem tekstu Stranica) koja također uključuje i on-line trgovinu, Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević (u daljnjem tekstu Tvrtka ili “Voditelj obrade”) kao voditelj obrade podataka obrađuje Vaše osobne podatke u skladu s relevantnim propisima o zaštiti osobnih podataka.

Ova Pravila zaštite osobnih podataka (“Pravila”) opisuju koje se vrste podataka obrađuju i u koje svrhe, te Vaša prava vezana uz takvu obradu. Molimo Vas pažljivo pročitajte ova Pravila prije nastavka korištenja Stranice. Ako se ne slažete s njihovim odredbama, molimo Vas da ne koristite web stranicu.

2. OSOBNI PODACI KOJE OBRAĐUJEMO

“Osobni podaci” označavaju sve podatke koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi (u daljnjem tekstu ispitanik).

Osobne podatke prikupljamo sukladno važećim propisima i to kako bismo vam npr. mogli poslati izmjene i novosti elektronskom poštom, uključiti vas u sudjelovanje u nagradnim igrama te obavijestiti pobjednika, odaslati publikacije, brošure i drugi promidžbeni materijal ili odgovoriti na vaša pitanja, primjedbe i komentare.

Vaše osobne podatke obrađujemo samo na temelju vaše privole, zakona ili radi ostvarenja legitimnog interesa Voditelja obrade, kao na primjer kada obrađujemo vaše podatke za potrebe izravnog marketinga radi oglašavanja naših proizvoda ili usluga ( dalje u tekstu komercijalna komunikacija), putem elektroničke ili drugih oblika komunikacije. U određenim slučajevima će prikupljanje vaših osobnih podataka biti nužno radi izvršenja ugovora između vas i Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević, na primjer prilikom kupovine proizvoda u našoj web trgovini, kako bismo vam mogli dostaviti proizvod na zatraženu adresu dostave i sl.

Obrađujemo sljedeće kategorije osobnih podataka:

 1. Kontakt i identifikacijski podaci potrebni za otvaranje korisničkog računa na Stranici i/ili za članstvo u programima lojalnosti Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević
 2. Kontakt i identifikacijski podaci potrebni za naručivanje proizvoda u online trgovini odnosno njihovu isporuku/dostavu na zatraženu adresu
 3. Podaci o kupnji putem online trgovine, npr. kupljeni proizvodi,Programi, Usluge, Sadržaji,  iznos računa, odabrani način plaćanja, učestalost kupnje
 4. Podaci iz korespondencije korisnika s Voditeljem obrade (uključujući njihov sadržaj)
 5. Podaci o interakciji korisnika s web stranicom koji se prikupljaju korištenjem kolačića (eng. Cookies). Detalje o tehnologiji kolačića i njihovoj upotrebi na ovim web stranicama potražite u poglavlju 8 ovih Pravila (Pravila o kolačićima)

Putem ove web stranice možemo Vam ponuditi mogućnost komuniciranja i poveznica sa sadržajem društvenih mreža (npr. Facebook, Instagram, Twitter, YouTube). Ako odlučite upotrebljavati svoj profil s društvenih mreža, imajte na umu da društvena mreža, ovisno o postavkama Vašeg profila na društvenoj mreži, može s nama podijeliti neke informacije o Vašem profilu.

Ne prikupljamo i ne koristimo osobne podatke maloljetnih osoba (u okviru razumnih granica ukoliko nam je moguće spoznati dob korisnika), osim uz izričitu suglasnost roditelja ili staratelja. Ukoliko ste maloljetni, molimo Vas da nam ne šaljete svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, telefonski broj, e-mail ili druge podatke koji bi Vas mogli pomoći identificirati), jer ćemo obradu takve komunikacije morati odbiti. Ukoliko bi usprkos tome uslijedila uspostava kontakta na zahtjev maloljetne osobe, u slučaju prenošenja osobnih podataka od strane maloljetne osobe, Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević izričito odbija zaprimanje bilo kakvih zahtjeva materijalne ili nematerijalne prirode koji proizlaze iz obrade takve namjere kontakta.

3. SVRHA OBRADE OSOBNIH PODATAKA

Tko hoda ne trči, vl. Sanja Žuljević  obrađuje osobne podatke za sljedeće svrhe:

 1. Otvaranje korisničkih profila na web stranici i/ili članskih profila u programima lojalnosti Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević
 2. Obrada narudžbi putem online trgovine i isporuka/dostava naručenih proizvoda, Sadržaja, Programa na adresu koju je korisnik naznačio
 3. Pružanje različitih pogodnosti članovima programa lojalnosti Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević
 4. Prijenos komercijalnih komunikacija putem elektroničke pošte, mobilne telefonije ili tradicionalnom poštom odnosno kurirskom dostavom (u limitima Vaše suglasnosti)
 5. Sudjelovanje u anketama, upitnicima i nagradnim natječajima organiziranim od strane Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević. Detalje o ovoj vrsti obrade potražite u odjeljku 7 ovih Pravila (ankete, upitnici i promocije)
 6. Pružanje odgovora na pitanja koja nam postavite ili na Vaše savjete, komentare, prigovore i sl.
 7. Izrada različitih izvještaja / statistika o načinu korištenja web stranice i usluga koje nudi, uključujući o tome kako su izvršeni ugovori s Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević
 8. Rješavanje svih sporova ili pritužbi koji se odnose na ili proizlaze iz aktivnosti Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević

 

PRIVATNOST I KOLAČIĆI

Kako bi ova web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (Cookies). Velika većina web stranica koristi ovu praksu no prema regulacijama Europske unije od 25.03.2011. obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti Vaš pristanak. Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem cookie i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promjeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.

 

Kako onemogućiti “cookieje” (kolačiće)?

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje istih na Vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite internetski preglednik koji koristite.

• Chrome
• Firefox
• Internet Explorer 9
• Internet Explorer 7 i 8
• Opera (stranica na engleskom jeziku)
• Safari (stranica na engleskom)

Blokiranjem kolačića određene funkcionalnosti Vam neće biti na raspolaganju na našim internetskim stranicama.

 

Što su “persistent cookies” (stalni kolačići)?

Stalni ili spremljeni kolačići sačuvani su na disku (Vašem računalu) te tamo ostaju i nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih pohranjuju se podaci kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu.

 

Što su “session cookies” (privremeni kolačići)?

Privremeni kolačići se privremeno pohranjuju na disku te se brišu nakon zatvaranja internet preglednika. Pomoću njih internetske stranice pohranjuju privremene podatke kao što su stavke u košarici za kupnju.

 

Što su “local cookies/first party cookies” (kolačići od prve strane)?

“First party cookies” (kolačići od prve strane) dolaze s web-mjesta koje korisnik pregledava i mogu biti trajni ili privremeni. Web-mjesta te kolačiće upotrebljavaju za spremanje informacija koje će ponovo upotrebljavati kada korisnik sljedeći put posjeti to mjesto.

 

Što su “third party cookies” (kolačići treće strane)?

“Third party cookies” potječu od drugih, partnerskih web-mjesta koja gledate. Treće strane mogu na taj način prikupljati podatke o korisnicima različnih web-mjesta i upotrebljavati ih u marketinške i analitičke svrhe.

 

Koristi li https://sweatthat.com/ “cookieje” (kolačiće)?

Da, s primarnim ciljem kako bi Vam naše internetske stranice omogućile bolje korisničko iskustvo.

 

Kakve “cookieje” (kolačiće) koristi https://sweatthat.com/ i zašto?

“Session cookies” – to su privremeni kolačići koji ističu (i automatski se brišu) kada zatvorite internetski preglednik. Mi koristimo “session cookies” kako bi unaprijedili korisničko iskustvo za vrijeme posjete. “Persistent cookies” (trajni kolačići) – ti obično imaju datum isteka daleko u budućnost i tako će ostati u vašem pregledniku, dok ne isteknu, ili dok ih ručno ne izbrišete. Mi koristimo trajne kolačiće kako bi bolje razumijeli navike korisnika, tako da možemo poboljšati internetsku stranicu prema vašim navikama. Ova informacija je anonimna – ne vidimo individualne podatke korisnika.

 

Ima li na internetskoj stranici “third party cookies” (kolačića treće strane)?

Ima nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane ove internetske stranice, ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogućujemo:

Društvene mreže

Korisnici mogu dijeliti sadržaje na društevnim mrežama što korisniku postavlja kolačiće.

Mjerenje posjećenosti

https://sweatthat.com/koristi nekoliko servisa za mjerenje posjećenosti, to su: Google Analytics i Gemius. Ako želite onemogućiti da vam navedeni servisi spremaju kolačiće, možete zabraniti za svaki servis na sljedećim linkovima:

Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Gemius – http://optout.hit.gemius.pl/removeEN.php

Oglašavanje

Sve oglasne pozicije dostavljamo preko OPENx sustava za oglašavanje. Više na sljedećem linku: http://www.openx.com/about/privacy-policy

Dodatne informacija oko isključivanja kolačića

Trenutno postoji nekoliko web stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim linkovima:

http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/

 

PROMJENE

Tko hoda ne trči, obrt za usluge, vl.Sanja Žuljević zadržava pravo izmjene, dopune ili uklanjanja bilo kojeg dijela ovih internetskih stranica kao i uvjeta poslovanja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

 

RJEŠAVANJE SPOROVA

Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je sud u Zagrebu.

 

Sigurna kupovina uz
WSPay sustav naplate!