Dobrodošli u SWEATTHAT!
Slobodno razgledajte, sigurni smo da ćete naći nešto što vas zanima ????! A ako tražite odgovor, postavite pitanje…
FACEBOOK PREMIUM
Postani članom naše zatvorene FB grupe
Top

Vizualizacija ili zamišljanje se opisuje kao iskustvo koje imitira stvarno iskustvo te uključuje uporabu različitih osjeta (vid, sluh, njuh, kožne osjete, kinestetičke osjete…). Pritom je važno napomenuti da je osoba prilikom vizualizacije budna i svjesna, po čemu se ona i razlikuje od snova. Razlozi za korištenje vizualizacija mogu biti motiviranje, mijenjanje misli i osjećaja koji se javljaju te reguliranje fizioloških odgovora organizma. 

Misao koju želite i fokusiranje na nju je energija koja privlači taj događaj na materijalnom planu. Isto vrijedi i za misli koje vladaju vašom podsvijesti. Sve što pomislite, privlačite. Zato treba obraćati pozornost na svoje misli jer one kreiraju našu stvarnost. U ovom procesu možete naići na mnoge skrivene strahove i nesigurnosti, ali osvijestivši ih pomažete sebi u procesu rasta i omogućujete sretniji i bolji život. Kreativna vizualizacija je tehnika kojom uz pomoć mašte stvaramo ono što želimo u svom životu. U kreativnoj vizualizaciji uz pomoć mašte stvaramo ideju, sliku ili osjećaj koji želimo da se manifestira u našem životu tako da se fokusiramo redovito na njega sve dok ne postignemo cilj.

Naše vođene vizualizacije novitet su ovog koncepta i služe smanjivanju
stresa, isključivanju “sakupljačkog moda” te pomažu Vašem umu i tijelu da rade zajedno u cilju lakšeg gubitka kilograma. Nađite tih par minuta za sebe i krenite! Vjerujte nam, uspjeh je zajamčen!

Jutarnja vizualizacija

Večernja vizualizacija

Budi vitak