Dobrodošli u SWEATTHAT!
Slobodno razgledajte, sigurni smo da ćete naći nešto što vas zanima ????! A ako tražite odgovor, postavite pitanje…
FACEBOOK PREMIUM
Postani članom naše zatvorene FB grupe

EUROSPIN AKCIJA OD 20.-26.06.2024. U SVIM POSLOVNICAMA!

Top
PROGRAM ZA POČETAK / POVRATAK UZ UŽIVANJE U IGRI I POKRETU :)

RECHARGE / SVI LEVELI

Program reCHARGE usmjeren je na povratak. Čemu? Vitalnosti. Formi. Punom potencijalu i ‘onom’ osjećaju! Igri i zabavi kroz pokret. Učenju novih vještina. Dizanju imuniteta i čišćenju. Centriranju. Sebi. 

Od rekvizita vam je potrebna prostirka, guma (ili ručnik) i bučica od 2-4 kg.

Prije početka svakako pogledajte i poslušajte uvodni video i pokušajte pratiti moje upute. Također, videa kao što su MOBILNOST I AKTIVACIJA, TRODJELNO DISANJE ili POČNI PLESATI!, slobodno ubacite u toku dana kad god se tako osjećate! 🙂

AKTIVNI ODMOR U PRIRODI podrazumijeva bilo koju aktivnost koja vas ispunjava (šetnja, planinarenje, bike…), samo da ste vani i da se krećete! Ako se osjećate dovoljno u formi, slobodno upotpunite ovu aktivnost INTERVALNIM TRENINGOM.

Ovo je definitivno trenutak u povijesti kad se više nego ikad ljudi globalno suočavaju sa povratkom u zdravlje i formu (početak 2022.godine). Takvo iskustvo je i pokrenulo stvaranje ovog programa jer me, nakon dugo vremena, približilo osjećaju ‘početka’.

Ovo je program, za neke, ulaska u kretanje općenito, za druge uživanja u pokretu, za treće lagani povratak u formu i/ili ispravljanje tehnika, učenja novih vještina, uvođenja disanja i/ili meditacija u dnevnu praksu, boostanja imuniteta i detoksa organizma, uz finu dozu smjeha i zabave. 🙂

Ponosno predstavljam i nove suradnike uz koje ćete imati prilike trenirati: Ivana – učiteljica joge, Tina – plesni instruktor i Dino – boks trener!

Također predstavljam divnog Nenada Ljubića i njegove aktivne MEDITACIJE DISANJEM i od srca ih preporučujem za dio jutarnjih / dnevnih rituala!

I naravno, kakav bi to početak i povratak u formu bio bez čiščenja organizma i dizanja imuniteta? ? DETOX & IMUNO PLAN je stigao (preuzmite desno ili ispod) od drage suradnice, nutricionistice Martine Linarić .

Napomena: ovaj program treninga pokušajte provoditi po osjećaju! Nakon što isprobate sve treninge, možete skočiti na koji trening želite i osjećate taj dan, možete raditi dva treninga dnevno (prijedlog u tablici), isto kao što ih možete ubacivati unutar svojih ostalih treninga koje provodite.

KLIKNITE u raspored i direktno skočite na željeni trening.

Treninzi