Dobrodošli u SWEATTHAT!
Slobodno razgledajte, sigurni smo da ćete naći nešto što vas zanima ????! A ako tražite odgovor, postavite pitanje…
FACEBOOK PREMIUM
Postani članom naše zatvorene FB grupe
Top

PODCAST ZONA

PODCAST ZONA nastala je jer smo shvatili da imamo tooooliko toga za reći toooooliko toga što još želimo znati! Plus sad kad je Sanja voditeljica na televiziji, činilo se jedino ispravno da bude i voditeljica u svom dnevnom boravku!

EPIZODA 1.

S dr.nutricionizma Martinom Linarić razgovarali smo o svemu hranidbenom i ukusnom te konačno dobili odgovore na pitanja koja nam se dugo vrzmaju po glavi :). Razgovor je u dva dijela, drugi dio pogledajte u epizodi 5.

EPIZODA 2.

Prof. kineziologije Maja Čustić bez rukavica o životu, treningu, životu iza, ispred, prije i poslije vage!

EPIZODA 3.

Pitali smo ih sve što ne smijemo, a Petar Tucman i prof.cin. Edin Mehmedović sjajno su se snašli!

EPIZODA 4.

Psiholozi i mentalni treneri Ana & Igor Čerenšek, od milja zvani “Mentalci”, mentalno su nas raspametili svojim stavovima, mišljenjima i savjetima!

EPIZODA 5.

S dr.nutricionizma Martinom Linarić razgovarali smo o svemu hranidbenom i ukusnom te konačno dobili odgovore na pitanja koja nam se dugo vrzmaju po glavi :). Čekirajte drugi dio našeg razgovora!

EPIZODA 6.

Kandidati 5.sezone Života na vagi: Ante Miletić i Zdravka Kapetanović o životu nakon gašenja kamera, otvoreno i bez rukavica!!

EPIZODA 7.

Marica Korolija i Petra Čorbić, kandidatkinje 5.sezone Života na vagi, nasmijale su nas jednako kao i za vrijeme snimanja, ali smo imali priliku i bez cenzure razgovarati o detaljima koje niste mogli vidjeti na televiziji!