Dobrodošli u SWEATTHAT!
Slobodno razgledajte, sigurni smo da ćete naći nešto što vas zanima ????! A ako tražite odgovor, postavite pitanje…
FACEBOOK PREMIUM
Postani članom naše zatvorene FB grupe
Top

Disanje je automatski i nesvjesni mehanizam koji nam omogućuje život na planeti Zemlji. Međutim, svaki nesvjesni čin, kad ga se osvijesti, mijenja svoj oblik i dobiva neku sasvim drugu dimenziju. Iz njega isplivaju neke neobične manifestacije, spoznaje i sjećanja. Drugim riječima, događa se izmjena stanja svijesti. Na primjer, ako osvijestimo obično hodanje ono će izgledati sasvim drukčije, imat će karakteristike za koje nikada nismo znali su moguće. Jednako tako, kad osvijestimo svoje disanje, kad sudjelujemo svim svojim bićem u tom činu i u njega unesemo neku namjeru, volju za iscjeljenjem, za proširenom sviješću, za bilo čim, to će se tada i dogoditi! Jer tada slabe otpori uma, smanjuje se unutarnji dijalog i pojavljuju se kratki periodi tišine. To je prostor u koji ulazi inspiracija i imamo neposredniji uvid u njezine “naputke”. Tada je sve moguće jer nema ničeg što bi sputavalo našu unutarnju snagu i povezanost s Izvorom. Disanje je alat koji nam može pomoći da otpustimo, da čistimo svoje programe i sjećanja, ali i da poboljšamo svoje opće zdravstveno stanje. Osjećaj blaženstva i mira kojeg dobivate u toj praksi dolazi iz Nutrine, iz samo centra Sebstva.

Sami princip disanja u ovim meditacijama vrlo je jednostavan. Dakle, legnete leđima na pod ili krevet (bez jastuka), stavite slušalice i pustite da svira. Disanje se odvija iz tri dijela: kratki udah prvo trbuhom, pa se nastavlja gornjim dijelom pluća, a izdah je dug i opuštajući. Diše se na usta.

U ovom kratkom videu David Elliott pokazuje kako se diše: https://youtu.be/T_l95mvEn6g

Unutar meditacije čut ćete moje disanje i to možete iskoristiti kako biste pratili ritam. No, najbolje je da pronađete svoj, nije nužno da ganjate ovaj iz audio vrpce. Vrlo je jednostavno i okrepljujuće. Izdvojite za sebe malo vremena, uživajte u sebi i svojoj Ljubavi. S obzirom da zna biti malo hladno, pokrijte se s dekom ili nečim sličnim da zadržite toplinu. Hvala što dišete. 🙂

MEDITACIJA DISANJEM: NIŠTA MI NE MORAMO

Ako nam izvorište osobne energije bude Ljubav, onda ćemo s Ljubavlju raditi sve stvari u životu. To je eksperiment kojim ćemo promijeniti smjer evolucije svijesti, a putanja kojom ćemo se kretati postat će bezrezervno dobrovoljna. Ova meditacija posvećena je uravnoteženju tih dviju, naizgled, različitih energija koje stoje iza osjećaja “moram” i “želim.  Ljubav koja nam je za to potrebna nije tamo, nije gore, nije ondje. Ona je tu, u sadašnjem trenutku, u udahu i pažnji.

MEDITACIJA DISANJEM: LJUBAV KAO ŠTIT

Ovo je meditacija aktivnoga tipa, odnosno, ona je energetski rad. Funkcionira na način da aktivnim disanjem pokrenemo energiju kojom ćemo iscijeliti energetske kanale i meridijane u našem tijelu. Pritom ćemo angažirati um na samo disanje i na sadržaj meditacije, te se na kratko osloboditi njegove dominacije i neprestanog pojašnjavanja i prosuđivanja. Ovo je kratka meditacija, prikladna za ujutro prije dnevnih aktivnosti, dapače, poželjno ju je izvoditi u to doba. 🙂

MEDITACIJA DISANJEM: BUĐENJE

I ova je meditacija aktivnoga tipa, odnosno, ona je energetski rad. Ovo je kratka meditacija, prikladna za ujutro prije dnevnih aktivnosti, dapače, poželjno ju je izvoditi u to doba. 🙂 Ona vam doslovno može promijeniti život! Njezina je namjera da vas potakne da preuzmete odgovornost za svoj život i posve ga transformirate.

MEDITACIJA DISANJEM: ZEMLJA & JA

“Rajski planet je u namjeri Ljubavi. On je u nama. Moramo preuzeti odgovornost za Njega u nama,  a kad jednog dana odemo sa Zemlje, ustupit ćemo joj svoje tijelo i ostaviti tragove svoje Ljubavi na njoj. Dugujemo to svojim precima, budućim generacijama, dugujemo to planetu.

Aktivnim disanjem pokrećemo energiju kojom ćemo iscijeliti energetske kanale i meridijane u našem tijelu. Pritom ćemo angažirati um na samo disanje i na sadržaj meditacije, te se na kratko osloboditi njegove dominacije i neprestanog pojašnjavanja i prosuđivanja.