Dobrodošli u SWEATTHAT!
Slobodno razgledajte, sigurni smo da ćete naći nešto što vas zanima ????! A ako tražite odgovor, postavite pitanje…
FACEBOOK PREMIUM
Postani članom naše zatvorene FB grupe
Top

Molim vas, ukoliko niste, pročitajte još jednom uvodni tekst KUHARICA.

Program ODRŽAVANJA KILOGRAMA je individualiziran prema Vašem trenutnom bazalnom metabolizmu. Preporučujemo da se jednom mjesečno izvažete (NE ČEŠĆE) kako biste vidjeli je li vam se jelovnik promijenio.

Uz svaki jelovnik vrijedi zlatno pravilo: OBAVEZNO POPIJTE PROTEINSKI SHAKE POSLIJE TRENINGA, koji u tom slučaju, u programu ODRŽAVANJA KILAŽE mijenja prvi ili drugi međuobrok (ovisno kad vam je bio trening).

Proteinski shake je bitan radi regeneracije mišića i ubrzavanja topljenja masnih naslaga odnosno tonizacije. Potrebno ga je popiti do 30 minuta nakon treninga radi bolje apsorpcije, a radi se tako da se prah pomiješa u 3dcl vode, NE mlijeka. Po vlastitom ukusu birajte između whey (sirutka) ili veganskih proteina (konoplja, grašak, riža ili razni gotovi miks okusi), ali obratite pažnju na kvalitetu sastava. Ako trenirate kasno u danu, možete zamijeniti redoslijed: jedite večeru prije treninga – MINIMALNO 2,5-3 sata, a shake nakon.

Uživajte u svakom zalogaju i zapamtite, u hrani se uživa i mora vam biti ukusna, zato se igrajte sa začinima i ponosite se svojim kreacijama!  🙂

UNESITE PODATKE I PREUZMITE KUHARICE PRILAGOĐENE VAMA!

Unesi svoje podatke