Dobrodošli u SWEATTHAT!
Slobodno razgledajte, sigurni smo da ćete naći nešto što vas zanima ????! A ako tražite odgovor, postavite pitanje…
FACEBOOK PREMIUM
Postani članom naše zatvorene FB grupe
Top

"KRUG PROMJENE"

SweatThat se jednom riječju svodi na promjenu. Nakon godina iskustva u provođenju naših programa koji su donijeli sjajne rezultate, u 2020.-oj odlučili smo fokus usmjeriti prema novim mogućnostima motiviranja te pokretanja i činjenja promjene kroz online trenig. U vremenu iskrivljenih vrijednosti u kojem vlada prepoterećenost izgledom, osjetili smo da svijet oko nas treba promjenu i da želimo i trebamo nešto poduzeti!

SweatThat kao mjesto promjene privlači ljude koji su spremni izaći iz svoje zone komfora i koji su spremni učiniti nešto za sebe, a mi ih sada nastojimo potaknuti da čineći nešto za sebe, učine nešto i za druge. Da žive zdravo, pametno i održivo te da uz online treninge zajedno s nama započinju valove promjene! Svaki dan!

Shvatili smo da želimo proširiti svoj utjecaj, te kroz rad s pojedincima, utjecati na okolinu, na zajednicu, na svijet. Želimo da naši korisnici i polaznici programa koriste svoje vlastite transformacije kao motivaciju da tu promjenu prenose i izvan sebe.

[jwp-video n=”1″]

To je razlog zašto smo pokrenuli “Krug Promjene” , projekt kroz koji nudimo svim našim članovima priliku da pronađu neki novi smisao i pogledaju na sebe i svijet u kojem žive, iz drugačije perspektive.

Želimo im pokazati da brinući o sebi, o hrani koju unose u organizam, te mijenjajući svoje navike,  a istovremeno smanjujući otpad koji stvaraju,  oni ne mijenjaju samo sebe već utječu, uz malu pomoć, i na cijelu zajednicu.

Koristimo “Krug Promjene” kako bismo članove naše zajednice motivirali da ne bacaju nego doniraju, da volontiraju, recikliraju, ponovno upotrebljavaju, podržavaju proizvođače organske hrane kao i druge male proizvođače. Da se baveći sobom i radom na sebi, počnu baviti i drugim ljudima, djecom, životinjama i njihovim potrebama, jer će na taj način još više rasti i napredovati!

Želimo ih potaknuti da čine dobro i da prenose pozitivno. Želimo ih naučiti da male stvari čine veliku razliku. Da smo zajedno jači i da možemo promijeniti svijet! Korak po korak – promjena za promjenom!

“Krug Promjene”  je koncept koji svatko može primijeniti i nadamo se da ćete i Vi stvoriti svoj krug! Da ćete mijenjati sebe i svijet oko sebe na koji god način možete!

Netko je jednom napisao:

«A simple act of caring creates an endless ripple». 

U prijevodu: Jednostavno djelo pažnje i brige, stvara beskrajne krugove na vodi.

Mi svoj “Krug promjene” zaokružujemo radom s Azilima za životinje: Šapica & Noina Arka. Specijalnom bolnicom za dječje kronične bolesti u Bistri, suradnjom s OPG-ovima… i planiramo taj krug beskrajno širiti.

Ako se želite pridružiti našem Krugu, neovisno jeste li naš član ili ne, možete se javiti na info@leezona.com i informirati se kako možete pomoći ili direktno na:

sapica@sapica.hr / 098 521 803

info@noina-arka.hr / 01 232 9663 / 091 3214696

info@bolnica-bistra.hr 

Možete i stvoriti svoj krug. Samo krenite jer jedino je promjena konstantna. Zato se pobrinimo da uvijek ide u pravom smjeru!!