Dobrodošli u SWEATTHAT!
Slobodno razgledajte, sigurni smo da ćete naći nešto što vas zanima ????! A ako tražite odgovor, postavite pitanje…
FACEBOOK PREMIUM
Postani članom naše zatvorene FB grupe
Top

Oni koji čine razliku...

Predstavljamo Vam raznoliku ekipu koja se krije iza imena SweatThat. Ovu zajednicu čine istaknuti pojedinci koji su dali veliki doprinos stvaranju SweatThat platforme. Divni ljudi, divnog duha, velikog srca i širokog znanja. Upoznajte ih :)!

Tko je Sanja?

Sanja Žuljević, mag.cin.

TRENER / PREDAVAČ / OSNIVAČ

Sanja je magistra kineziologije. Sanja je trenerica i voditeljica ‘Života na vagi’, TV formata u kojem pomaže ljudima u cjelovitoj promjeni njihovih života i navika. Sanja je jedini nositelj Bodyshred® licence u Hrvatskoj, programa treninga najuspješnije svjetske trenerice Jillian Michaels. Sanja je bivša karatistica. Sanja je trenirala sve. Dobro ne baš sve, ali puno toga. Sanja se natjecala na vojnim igrama. Sanja je stručnjak za prehranu. Pravi stručnjak, ne google stručnjak.

Sanja je ekolog i ljubitelj životinja i života, hrane i pokreta. Sanja je strastvena i impulzivna. Što nije uvijek dobro 🙂 Sanja je tvorac platforme SweatThat nastale kao plod dugogodišnjeg rada s klijentima i kontinuirane edukacije na području fizičke aktivnosti, nutricionizma, psihologije i općenito rada na sebi. SweatThat je više od treninga, baš kao što je Sanja puno više od trenera.

Sanja voli svemir, a svemir voli muda!

SANJA TEAM_SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
Više od 90 različitih online video treninga! 8 Različitih kuharica s pripadajućim recepturama i planovima prehrane!
Tko je Martina?

NUTRICIONIST

Martina je diplomirana nutricionistica. Martina je doktorica kemijskog inženjerstva. Martina je stručnjak za kliničku prehranu. Martina je osnivač prvog hrvatskog kampa za prevenciju debljine i gubitak kilograma kod odraslih, ali i prvog hrvatskog kampa za liječenje pretilosti kod djece. Martina se uz sve ovo stigla baviti i zaštitom okoliša, turizmom, sudjelovanjem na kongresima i seminarima, podučavanjem zdravog kuhanja u hotelima i tko zna čime još, a što ne stane u životopis.

Malo je reći da Martina voli svoj posao, ona je stručnjak koji se kontinuirano educira i nadograđuje svoje već sada impresivno znanje i iskustvo. Uz Martinu nikad nećete ostati gladni, ali moguće da ćete htjeti još :).

Super Martina je naš superheroj zdrave, ukusne i balansirane prehrane!

martina_2019_3.680x0
Martina_SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
Tko je Petar?

Petar Tucman

BEST BOY/ ONAJ ŠTO KUHA

Petar je sve škole završio u roku. Tako on bar tvrdi. Petar ima puno tetovaža. Petar glasno pjeva u hardcore bendu. Petar je bio pretio. Petar više nije pretio. Petar radi u prodaji pive i jako voli kuhati i putovati. Petar danas radi na razvoju LeeZona jelovnika te svih ostalih aktivnosti LeeZona Team-a bilo da se radi o marketingu, prodaji ili razvijanju custom made stripova. Petar se planira dodatno educirati u području nutricionizma i zdrave prehrane. Sanja kaže da je Petrovo najveće postignuće što je pobijedio sam sebe. Petar kaže da je to trenutak kad ga je Didier Drogba pogodio loptom u glavu.

Petar je smiješan. Petar stagedive-a.

nnf3642.680x0
pero_SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
Tko su Ana i Igor?

Ana Guć Kozmuth, prof. psih. i Igor Černešek, mag. psych

MENTALNI TRENING

Ana i Igor su najbolji. Igor je bivši olimpijac u plivanju s diplomom iz psihologije. Igor je 13 puta uvršten u All American. Ana je diplomirana psihologinja, sportska psihologinja i Mentalna trenerica. Ana cijelu karijeru provodi radeći sa stotinama sportaša u potrazi za izvrsnošću.

Igor trenutno radi kao Mentalni trener s vrhunskim sportašima, trener u leadership-u za vrhunske poslovne managere i timove, a posjeduje i certifikat trenera u poslovnom okruženju. Neki od klijenata s kojima je Igor radio su: Lolo Jones, Borna Ćorić, Damir Martin i tvrtke poput Abbott pharmaceuticals, Ericsson, Deloitte, Dell, RBA. Ana se nakon uspješne karijere u školstvu, odlučila za karijeru psihologinje u području performansa.

Ana predstavlja dio tima vrhunskih sportaša poput Damira Martina, Ivana Horvata i Ivana Raiča. Ana je, zajedno s Igorom, imala priliku raditi na pripremama našeg putopisca, Davora Rostuhara, prvog Hrvata na Južnom Polu.

Ana i Igor zaista znaju o čemu pričaju!

MentalniTrening_web_7-1024x684-3_SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
Igor i Ana Cerensek_SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
Tko je Dinko?

Dinko Lupi, dr.med

LIJEČNIK

Dinko je liječnik i manager u farmaceutici. Dinko je bivši novinar i radijski voditelj. Dinko je zdravstveni entuzijast, predavač i voditelj motivacijskih radionica iz područja zdravstva. U središtu Dinkovog djelovanja su zdravstvena preventiva i zdravstvena intervencija u svrhu kvalitetnijeg i dužeg života. Poput štrebera, Dinko prati sva nova medicinska istraživanja iz područja prehrane, hidracije, tjelovježbe, utjecaja prirode, samokontrole, pozitivnog razmišljanja i motivacije, te nas o tome informira na vrlo upečatljiv način.

Kada ga upoznate, shvatite da u vašem životu postoji era prije i era poslije Dinka.

DINKO_ SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
Dinko_SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
Tko je Maja?

Maja Ćustić, dipl.cin.

TRENER / SURADNIK

Maja je magistra kineziologije. Maja je trenerica  ‘Života na vagi’. Maja je dijete dvaju agronoma čijim stopama nije krenula. Maja je kriomice upisala kineziologiju. I vidi je sada! Maja i dan danas nadograđuje svoje znanje. Ne iz agronomije, već ovo  drugo.  Njeni treninzi imaju i njen prepoznatljivi potpis, naglasak stavlja na vježbe snage, a osobito na mišiće stražnjice. Mnogi su je tražili da napravi ONLINE program, a ja sam sretna što je svoj virtualni prvijenac sačuvala za SWEATTHAT.

Maja voli blagdane, pa smo zato i snimile HOLEEDEJZ PROGRAM :)!

MAJA_ SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
MAJA2_ SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
Tko je Robi?

Robert Buronji

FITNESS INSTRUKTOR

Robi je kondicijski i osobni trener, Fitness Index operater, sudac u CrossFit-u i bivši natjecatelj. Robi se bavio vaterpolom, plivanjem i karateom, boksom, dizanjem utega, jiujitsu-om, ultimatefight-om. Robi je 2014. sam organizirao “CRO FIT FEST,” prvi hrvatski fitness festival. Robi je i glumac. Robi je licencirani “Total Body Coach” trener sa završena sva 3 levela za osobnog trenera, te položeno više od 27 raznih disciplina. Robi kontinuirano radi na sebi. Robi je duša od čovjeka. Robi je svemoguć!

Robi je super! Budi kao Robi!

robi3_SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
robi2_SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
Tko je Dino?

Dino Perišić

FITNESS TRENER / TRENER BOXA

Dino je trener boksa koji obožava kondicijsku pripremu i holistički pristup treningu. Dino je bivši boksački natjecatelj  sa zlatnom i brončanom državnom medaljom. Dino se bavio plivanjem, veslanjem i kickboxingom. Dino voli da ekipa popije pivo nakon jakog treninga jer ne treniramo samo da bi izgledali dobro :)!
Dino kontinuirano uči i rado dijeli novostečena znanja sa svima koji to žele. Dino obožava fleksibilni pristup prehrani i treningu jer želi da oboje budu dio održivog lifestyle-a. Dino je sretan kada vidi svoju ekipu kako napreduje!
Dino je cool, a ti zaslužuješ cool trenera 😀
dino_SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
dino2_SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
Tko je Ivana?

Ivana Šalov

YOGA TEACHER, TT 500

Ivana je certificirana učiteljica dinamičnih yoga stilova sa diplomom Filozofskog fakulteta u Splitu. Za Ivanu pokret je oduvijek bio esencija njenog života, počevši od prvih baletnih koraka u Baletnom studiju u Splitu. Pokret je emocija, voli ona reći, a yoga je umjetnost življenja.

Ivana je prvu formalnu obuku dinamičnih stilova završila u Zagrebu, ali kao „vječiti student“ nastavlja pohađati napredne edukacije diljem svijeta učeći od eminentnih yoga učitelja – Nina Vukas, Janet Stone, Shiva Rea, Adam Husler, Celest Pereira, Bernie Clark su samo neki od njih.

Ne spomenuti element vode kad se priča o Ivani je nemoguće. „Be like water my friend“ je citat Bruce Lee-a kojega često izgovara na svojim satovima.

U slobodno vrijeme često je se može vidjeti na SUP dasci kako prakticira yogu i vesla ( nemojte pokušavati sami kod kuće :))

Yoga je podsjetnik da „budemo prisutni“ i da promatramo sebe, svoje tijelo, svoj um i svoj dah. Da si dozvolimo samo „biti“. I baš onda kada nam se čini da nemamo vremena, idealno je vrijeme da stupimo na prostirku.

Ivana je osmijeh i radost u pokretu.

Ivana2_SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
Ivana_SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI
Tko je Karolina?

Karolina Šuša – Kate koju znate

SAMOSTALNA UMJETNICA

Kate koju znate e u obične dane zove Karolina Šuša. Profesorica je engleskog i komparatistica književnosti, samostalna umjetnica – plesačica suvremenog plesa, ima svoju organizaciju smiješnog imena Naturščik.

Onda još i pjeva i priča priče za laku noć, ponekad koreografira i podučava glumce kako da se ponašaju na pozornici. Ali možda ipak najviše voli pustiti glazbu i plesati i glupirati se :)!

9-1
PHOTO-2022-09-25-23-30-01
Tko je Neno?

Nenad Ljubić

VODIČ

Jeste li kad čuli da netko istražuje Ljubav kao konkretnu energiju? Znači, uzmete Ljubav i njome iscjeljujete, radite od nje razne stvari, čak napravite i štit! Nenad radi baš to: istražuje Ljubav kao konkretnu energiju i njome putuje, a već je prešao put od kostura do ‘volim te’.

Trideset godina duhovnosti, šamanizma, Ho’oponopona, čega li sve ne, a na kraju završio na ‘volim te’! Stvarno? Ali kakvo je to voljenje, što se tu voli? Pa to je pažnja na ono neznano i nevidljivo, ono u što se svi kunemo, ali ga nikad ne dozivamo kad je ‘ajme. Voljenje je to bez premca: nijemo, bez riječi i slike, a opet sve je tu.  Jer, jasna je namjera voljenja: to svjesnost žudi da se oblikuje za nas, da svijet sobom ispuni i u njemu nas orijentira.

Nenad je ljubav.

Neno_SWEATTHAT_ONLINE_TRENINZI